MARIJINA ROMARSKA PESMARICA

Torek, 24 Avgust 2010 07:52 - Petra Grimani
E-mail Natisni PDF

Vsak človek ima svojo pot. In vsaka pot ima svoj pomen. Da boste romali s srcem, naj se vaše romanje začne že doma - s pričakovanjem in pripravami ter z molitvijo na poti in dobro pripravo. Naj bo tudi vaš domači kraj posvečen z romanjem, ki ga boste opravili, vaše romanje pa kar najbolj molitveno poglobljeno.

Pri tem vam želimo stati ob strani z Marijino romarsko pesmarico. Namenjena je prav romarjem na Brezje. Poleg pesmi (Marijinih in drugih cerkvenih) smo vanjo uvrstili tudi tekst kot pripravo na spoved (z zgibanke), pa tudi druge molitve, litanije, rožni venec, kratke informacije o božji poti… Pri naročilu nad 20 izvodov vam nudimo 20% popust, cena posameznega izvoda je manj kot 1 EUR. Pesmarica/molitvenik je zelo primerna je za starejše (večje črke in preglednost).

Ogledate si jo lahko tukaj: 

Marijina romarska pesmarica 2010
 

NOVI CD POSVEČEN MARIJI

Torek, 10 Avgust 2010 13:26 - Petra Grimani
E-mail Natisni PDF

Izšla je zgoščenka - čudovito glasbeno delo, ki je posvečeno Mariji Pomagaj, kraljici Slovencev.

Dirigentka Andreja Martinjak in vokalna skupina ECCE so Mariji Pomagaj kot darilo zapeli 31 pesmi. V celotni glasbeni zbirki lahko poslušamo izbrane pesmi, ki že dolgo opevajo Marijo, kraljico Slovencev, sedaj pa so zapete v novem, čudovitem tonu.

Hvala premnogim, ki so pri tem projektu pomagali prostovoljno, z ljubeznijo do Boga in do Marije.

 

prelistaj spremno knjižico

 

 

 

 

NEW CD RELEASED

Torek, 10 Avgust 2010 12:57 - Petra Grimani
E-mail Natisni PDF

The new CD is finally released! It is by all means a wonderful piece of music, dedicated to St. Mary Help of Christians.

Andreja Martinjak, the conductor and her vocal group Ecce perform 31 songs as a gift to St. Mary Help of Christians. Listening to the whole music collection is a privilege. Especially after knowing that those selected songs, which have long been celebrating Mary, the Queen all the Slovenes, have only been recently renovated in a new, beautiful tone.

The Slovene National Sanctuary of Brezje would like to thank all the volunteers, who have helped in this project.

 

http://www.scribd.com/doc/35544468/Marija-Pomagaj-nam-sleherni-čas